Integritetspolicy & Cookies

Personuppgifter

Skolyoga värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Skolyogas målsättning att följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Skolyoga samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan. Skolyoga Ekonomisk förening (org. nr 769626-3958). 

Ansvarig för personuppgifter

Skolyoga Ekonomisk förening (org. nr 769626-3958) Norra Catalinagränd 3, 18368 Täby är ansvariga för företagets behandling av personuppgifter.

Insamling och behandling

Skolyoga samlar endast in den data som användare själva lämnar ifrån sig vid kontakt, registrering av kontaktärenden, beställning av våra tjänster eller sökande av information. Uppgifter sparas av marknadsförings-, försäljnings- eller bokföringsskäl. Personuppgifter delas med tredje part enligt tabellen nedan som beskriver ändamål, behandling och vilka uppgifter som sparas.




Hävningsrätt

För transparens har du när som helst rätt att få ta del av dina personuppgifter, samt rätt till rättelse av dina uppgifter eller att bli bortglömd. För att hantera något av ovanstående ärende, kontakta Skolyoga Ekonomisk Förening per e-post (hej@skolyoga.se) med ämnesraden “GDPR-förfrågan”.

Cookies

stillin.se använder sig av olika typer av cookies för att förbättra användarupplevelsen för våra besökare. Cookies är små textfiler som lagras i besökarens webbläsare och sparar information om ditt beteende på vår webbplats såsom till exempel tjänster som inte beställts klart eller att hålla besökare inloggade på webbplatsen även om de stänger sitt browserfönster så att de inte behöver logga in igen. Vi använder oss även av cookies för att optimera vår marknadsföring av våra tjänster. Du blir automatiskt notifierad om cookies-användning när du besöker webbplatsen. Om du vill besöka vår webbplats utan att spara cookies kan du själv begränsa dina webbläsare hur den hanterar cookies. Du kan också när du vill radera dina cookies på din egen dator. Det kommer dock att begränsa en del av den användarupplevelse som vi tillhandahåller idag.

Google Analytics och AdWords

Vår webbplats använder Google analytics för att samla in användarstatistik för webbplatsen, datan som samlas i Google analytics är anonym där vi registrerar vilket land användare surfar från vilken IP-adress, språkinställningar och webbläsarversioner m.m. Google analytics presenterar sedan data för oss i anonymiserad form. AdWords sparar en cookie på din dator eller annan webbläsarenhet för att vi ska kunna marknadsföra de tjänster vi tror att besökare kan vara intresserade av. Annonserna kan visa sig hos tredje part som använder Google Display-nätverk. Användare kan när som helst återkalla sitt medgivande till att få annonser via Google Display-nätverket eller delta i statistikverktyget Analytics. Läs mer om Googles användarvillkor för Analytics (https://www.google.com/analytics/terms/us.html) och Google Tag Manager (https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/).

Hotjar

Vi använder Hotjar för att analysera vår webbplats innehåll och funktionalitet. Syftet är att förbättra webbplatsen för användare. Hotjar samlar in information om besökarens beteende genom klick, vilka sidor som besöks samt vilka segment av vår webbplats som visar sig mest intressanta. Hotjar använder besökarens IP-adress för att samla information om besökarens geografiska position samt samlar även information om besökarens språkinställningar, webbläsarversion, skärmupplösning, typ av webbläsarenhet och operativsystem. Datan presenteras helt anonymiserad samt på grafiska s.k. “heatmaps” som visar hur hur användare använder vår webbplats. Användare kan återkalla sitt medgivande till analysvertyget Hotjar genom att avregistrera sin enhet på https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out Läs mer om Hotjars användarvillkor (https://www.hotjar.com/legal/policies/terms-of-service) och sekretesspolicy (https://www.hotjar.com/privacy)

Hur använder vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation, direktmarknadsföring, Medlemsundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan även användas för utskick per post, sms och e-post. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som Prenumerant.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Om du samtyckt till att vara registrerad Prenumerant hos Skolyoga sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som Prenumerant. Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Tillgång till uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Du har enligt gällande personuppgiftslagstiftning rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post. Skolyoga vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Skolyoga förändras t.ex. om du ändrar din e-postadress namn eller betalningsuppgifter eller om du vill säga upp ditt användarkonto vänligen lämna Skolyoga korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: hej@skolyoga.se. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas blockeras eller raderas. Dina personuppgifter behandlas inte för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

Länkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart Webbplatsen. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att Skolyoga inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicy

Skolyoga förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen.

Cookies

På Skolyogas webbplats används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Det finns två huvudtyper av cookies:

  1. En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
  2. En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Skolyoga använder cookies för att förbättra webbplatsen för besökaren t.ex. genom att anpassa webbplatsen efter besökarens önskemål genom säkerställa att besökaren loggat in på webbplatsen och därigenom slipper logga in på varje ny sida denne besöker för att kunna anpassa våra tjänster så att du får reklam som är relevant för dig och för att kunna fullgöra våra åtaganden vid köp. Permanenta cookies används bland annat för att lagra dina eventuella personliga inställningar hos Skolyoga så att du exempelvis slipper göra om vissa val varje gång du besöker Webbplatsen samt för att anpassa och göra information och marknadsföring så relevant som möjligt för dig. Sessionscookies används bland annat i syfte att kunna registrera statistik över användandet av Webbplatsen.

Genom att godkänna Skolyoga allmänna villkor och/eller denna Integritetspolicy och använda Skolyoga webbplats samtycker du till behandlingen av cookies enligt vad som sägs här. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Skolyogas webbplats försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vidare kan du när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk. Notera att om du väljer att inte acceptera cookies kommer du inte att kunna genomföra köp på Webbplatsen. Funktionaliteten kan även i övrigt komma att begränsas.