Blå pil som pekar åt vänster
Tillbaka
stillin'

NYHET! Ämnesintegrering med stillin' 

Elin Nilsson
September 30, 2021

Tanken med stillin's övningar är att de ska utföras i samband med lektionerna i skolan. Det kommer nu bli ännu lättare att använda dem i undervisningen när vi presenterar våra första ämnesintegrerade övningar. 


Tillsammans med både lärare och elevhälsan har stillin’ utgått från skolplanen och utvecklat ämnesintegrerat material. Redan nu finns övningar som kan integreras i undervisningen för svenska och arbete pågår för både idrott och matematik. En utveckling stillin’ nu vill nischa sig med för att kunna bli en del av skolundervisningen. 


– I vissa ämnen finns det mycket stoff som ska in, men också mycket tid. I till exempel biologi finns det däremot mer stoff, men inte mycket tid och vi försöker anpassa stillin' materialet efter det. De nya övningarna finns på vår hemsida nu och vi kommer fortsätta med olika ämnen som finns i gymnasieskolan, säger Louise Hellbom, projektledare för stillin'.


Förhoppningen med det ämnesintegrerade materialet är att det ska bli lättare att använda sig av övningarna i samband med lektionerna och att eleverna både ska kunna få ett ökat välmående och bättre koncentrationsförmåga.

Kom igång